MZ RT 125 – Ilkka is ready for the road

mzrt125_ilkka_pihassa3

My son  Ilkka is ready for the road. His RT 125  has a new frontcover and ducktail. He will have  his 16.  birthday  at 1.5.2009.

mzrt125_ilkka_pihassa2

As you can notice from this picture we have still snow here in Finland ( at the middle of April), but the roads are not  icy . So we made a short trip to the countryroads nearby our hometown (short trip also with my MZ TS 125).

Meidän Ilkka täyttää 1.5. 16 vuotta ja toivottavasti pääseet toukokuussa jo harjoitteluluvilla ajelemaan. Viime syksynä ostimme hänelle MZ RT 125 vm. 2002  ”halvalla”  Turun suunnasta. Koko lailla ehjä pyörä.  Bike-Forumin huollossa tehtiin keularemppa eli vaihdettiin liukuputkien stefat ja tehtiin perushuoltoa. Jyväs-Marinesta löytyi hyvä MP-Asun ajopuku sopuhintaan. Värit sopivat hyvin Mitsin väreihin. Karrilta löydettiin RT:n etukate ja ducktail,  jotka Niinikankaan Ollin avustamana saivat oikean värin. Ainoa huoli isällä on tietysti turvallisuus – hirvittää päästää kuopus maantielle, kun tietää yli 30 vuoden kokemuksella, mitä vaaroja siellä onkaan. Mutta omalla esimerkillä olen yrittänyt opettaa kaikki niksit liikenteessä (kolmion takaa tulevat autot, irtohiekka risteyksissä ja turvallinen tilannenopeus.

Ilkka on harjoitellut remontin tekemistä  ”kiinanihmeellä”,  ja siinä kyllä oppii pitämään työkaluja käsissään!  Erinomainen opetuslaite.

Yksi kommentti artikkeliin ”MZ RT 125 – Ilkka is ready for the road

  1. Danny

    hi!! sorry for writting in english!! first of all i’m a fan of MZ motorcycles, i’m about to buy an rt 125 (my etz is too old, hehe), what can you say about yours?? And where can i find the seat cover and the fairing in the headlight??

    best regards, Danny

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s