Poikani Ilkka on meistä merkkiuskollisin – Kuinka ostaa MZ Baghira Saksasta?

Ilkka täytti viime keväänä 18 vuotta ja ajeli kesän autolla. Nyt kuitenkin pyöräkärpänen on ruvennut pörräämään, ja haave omasta MZ-supermotosta on realisoitunut. Näitähän ei Suomessa juuri näe, joten aloimme etsiä niitä mobile.de:stä. Sopiva 25 kW löytyi Cuxhavenista läheltä Saksan ja Tanskan rajaa.

Lähteäkö itse hakemaan, vai laittaisiko jonkun hakemaan? Jälkimmäinen vaihtoehto tuntui paremmalta ja otimme yhteyden paikalliseen firmaan, jonka tiesimme tuovan pyöriä maahan. Viisi viikkoa meni neuvotellessa ja lupauksia kuunnellessa. Oli pakko laittaa piste yhteistyölle ja etsiä vaihtoehtoja. Niitä löytyi:

  • graulin.com
  • pa-tuonti.fi
  • alenius.de
  • nettimp.com

Näistä jälkimmäisin on nyt saanut meiltä toimeksiannon ja homma on lähtenyt käyntiin. Mikko Hamunen on ottanut yhteyttä myyjään ja tinkinyt pyörän hintaa alaspäin. Pyörän omistaja on tuunannut pyörää melko paljon, joten mielenkiintoista kuulla Mikon kommentit siitä.

Palaan jatkamaan kertomusta pian…..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s