Found this nice MZ Kanuni from Pukkila-village Finland

uusi_mitsi

Tänään paistoi kevätaurinko ja tiet olivat sulat. Jostain kaukaa kuulin hiljaisen kuiskauksen:
”Timo, tiedätkö, tänäkin vuonna tulee kesä ja uudet seikkailut odottavat kulkijaa. Vielä on sinullakin muutama kesä jäljellä, tartu hetkeen ja kuule tien kutsu. Jos et aja kohti nousevaa aurinkoa, aja edes kohti laskevaa, niin kuin elämä, myös ehtoo voi olla kaunis.
Jouduin ostopsykoosiin, ja Pukkilasta SE löytyi, nyt jo kotimatkalla.

Just found me one MZ Kanuni from a little village (Pukkila) in Finland. We have now icy roads so I must use my trailer for transportation. Previous owner of this MZ passed away, and I think he would be very happy, if his dear MZ will continue it´s great journey. Please come to Finland and take part to our great MZ-meeting 5.-7.6.2015. More information will be soon.

2 kommenttia artikkeliin ”Found this nice MZ Kanuni from Pukkila-village Finland

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s