MZ-TAPAAMISAJOT 2015: KULKIJA EI KAIPAA MUUTA, TAIVAANRANTAAN SEURAA KUUTA

IMG_1199

 Kuva: Keijo Virtasen Blues Band parhaimmillaan

”Edessä on maantie, joka päivä kauas vie. Matkalaisen tie, on kuin tuuli loputon.

Kuumana soi moottori, alla polttaa asvaltti. Matkalaisen tie on kuin tuuli loputon

/:Kulkija ei kaipaa muuta, taivaanrantaan seuraa kuuta. Sellainen on valtakunta, rajaton se on:/”

(Keijo Virtanen)

Kuluvan vuoden tärkein kokoontumisajo pidettiin 5-7. kesäkuuta Valkeakosken Haukilan kylässä Kariniemen leirikeskuksessa osoitteessa Kariniementie 143 37740 Haukila. Portit aukesivat perjantaina klo 14.00 ja koko leirikeskus oli viikonlopun vain MZ-ajajien käytössä. Alueella oli yli 50 sisämajoituspaikkaa ja riittävästi telttailutilaa sekä 30 hengen sauna joka pidettiin enimmäkseen lämpimänä. Lauantaina oli perinteinen päiväretki Vehoniemeen. 

Niin se vaan on, että ei se hiivu, ei se katoa tämä mitsihomma. Puolensataa osanottajaa eri puolilta Suomea, Oulusta Porvooseen ja siltä väliltä. Yksi Norjasta ja yksi Virosta. Toki enemmänkin voisi porukkaa osallistua, mutta ensi vuonna sitten.

Tuulta, sadetta, aurinkoa ja hallaa, kaikkea sitä oli meille tarjolla. Paikka oli upea: mahtavaa nurmikkokenttää telttailijoille ja sisämajoitustakin. Saunaan mahtui kerralla melkein koko kööri.  Emännät loihtivat päivällistä, ilta-ja aamupalaa. Ei eväissä säästelty. Juntalle tämä tuli kalliiksi, mutta kukapa ei hyvien kavereitten eteen laittaisia vähän omiakin euroja.

Tässä ensimmäiset  ”kuulumiset”  Tapaamisajoista. Ehkä saan aikaiseksi enemmänkin.

Kiittäen Timo Lehtonen

DSC_1675Tätähän tämä on: Rauhaa, Rakkautta ja Mitsillä ajoa! DSC_1729 DSC_1731 Ei tätä Mitsiksi voi kutsua, mutta saman tason hulluuteen tämäkin liittyy: Venäläinen sivuvaunukuljinhan se alunperin on ollut, sitten siihen on ympätty Fiat 127:n moottori ja paljon, paljon muuta. DSC_1758Nykytaiteen Museoon tämä voisi sopia! Lue lisää http://www.motouutiset.fi/fi/moottoripyorat/matkalla/2381/Steampunk-tyyliin-rakennettu-pyörä-oli-yleisön-suosikki-Helsinki-Bike-Showssa.htm?ref=newestDSC_1779Pikku-ja isoveli DSC_1786MZ Baghira supermoto Yamahan koneella DSC_1804Hei vauhtia, hei elämää, hei ilman kypärää…. DSC_1806Kummallinen ketjuvetoinen käynnistyspoljin MZ Berlin skootterissa DSC_1817Tapahtuman ainoa norjalainen, asuu lähellä Osloa ja ajokkina MZ TS 250 DSC_1812Hirvosen Arto ihmettelee MZ Berliinin omistajan juttuja IMG_4799Yksi niistä mukavista Mitseihin höyrähtäneistä kolmesta veljeksestä

DSC_1752DSC_1766

DSC_1769DSC_1717

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s