Lähdetäänkö porukalla Emmenrauschiin?

MZ-Ajajien nuoriso-osasto Pieksämäeltä peräänkuuluttaa porukkaa reissuun Saksaan Emmenrausch-ralliin Kelbraan 7-9.9. 2018. Miten ja minkälaisen reissun tästä rakentaa on tietysti vielä auki, mutta on uskottavaa ettei tällä porukalla ja teemalla saa aikaan kuin mukavaa!

Näyttökuva 2018-1-14 kello 21.27.54

 

2 kommenttia artikkeliin ”Lähdetäänkö porukalla Emmenrauschiin?

  1. Mauri Määttä

    Olisihan tuo mukava käydä edes kerran elämässään Emmenrauschissa. Harkitaan asiaa. Reissuun voisi yhdistää ajon Kuurin kynnään läpi ja käydä Kaliningradissa saman tien. Ei pitäisi olla ongelma kun on Venäjän viisumi. Matkakin lyhenisi mutta kestäisi ehkä kauemmin?

    Samalla kysyn olisiko kukaan halukas lähtemään heinäkuun puolivälissä Hirvakselle (100 km pohjoiseen Petroskoista). Siellä on Girvas 2018 – pystymetsätyyppinen kokoontuminen, jossa soi elävä musiikki. Nälkää ja janoa siellä ei tarvitse nähdä.
    Voin opastaa järjestelyissä. Käyntiin voisi liittää Sortavalan (Valamo) ja Petroskoin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s