MYRSKYLYHTYAJOT 28.-30.9.2018 (Storm Lantern Meeting)

20180915_132155

Matthias ja Norman ovat kiertämässä ”Baltic Sea” ja matkaavat kohti Nord Capia. Myrskylyhtyyn he eivät ihan ehdi…

Ja taas mennään! Muistakaa varata mökkinne ajoissa, sillä Sysmä-Campingissä on samaan aikaan Suomen Sivuvaunuyhdistyksen Syysmiitinki.

16806852_1249696245146917_2500276450199396143_nEiköhän me sovita samalle alueelle, vaikka moni sitä epäileekin. Ensi vuonna Myrskylyhtyajot pidetään jossain muualla, kuka haluaa toimia järjestäjänä? Paikka on avoinna, joten ehdotuksia.DSC_0838

Mukaan tapaamiseen on tulossa kansainvälistä väriä, sillä Hollannista saapuu jo perjantaina vieraaksemme ETZ 250:llä Jaap Groen. Joten jos sinäkin tulet paikalle perjantaina niin pidäthän miehelle seuraa.

”Myrskylyhty on kannettava lasikuvullinen öljylamppu, joka on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön vaikeisiinkin olosuhteisiin. Myrskylyhtyjen polttoaineena käytetään valopetrolia; muut polttoaineet voivat noeta lasin. Myrskylyhdyssä liekki ja polttoaine ovat säältä suojassa, eikä esimerkiksi voimakaskaan tuuli pääse puhaltamaan liekkiä sammuksiin.” (Wikipedia)

  • Lauantaina ja sunnuntaina aamiaista tarjolla klo 8.30 eteenpäin ja hinta on 6€.
  • Lauantaina soppaa ja jotain muutakin tarjolla klo 11-15, hinta on 7€/hlö.
  • Rantasauna varattu 19-22.

ML_kokoalueJPGMe olemme säästyneet toistaiseksi vaikeilta sääolosuhteilta. Tapaamisemme on vietetty raikkaan syksyisessä, sateettomassa säässä. Emme pysty tähän vaikuttamaan, mutta tunnelmaan kylläkin. Paikalle on saapunut porukkaa jo perjantainankin, mutta varsinainen tapahtumapäivä on lauantai. Silloin Sysmä Campingin emäntä on keittänyt padallisen keittoa matkalaisille. Sopan jälkeen on yleensä lähdetty pienoiselle ajelulle lähiseudun kyläteille. Sieltä tultuamme on hetken levähdetty, ja sitten noin kello 18 ovat lyhdyt syttyneet.mz_etz_sidecar1.jpgIllalla on vielä saunottu ja paistettu makkaraa. Vaikuttaa aika juntilta touhulta, ja sitä se onkin parhaimmillaan. Yksinkertainen on kaunista, ja yksinkertainen ohjelma vieläkin kauniimpi.ML_Arja_MZVaraa itsellesi sopiva mökki tai majoitu telttaan. Katso tarkemmin Camping Sysmän sivuilta , Katso sieltä sivua  ”erikoishinnat”, josta löydät eri mökkivaihtoehdot ja niille todella edulliset syyshinnat.

aluekartta

Varataanko mökit samalta alueelta esimerkiksi numerot 13-18?

Voit tulla paikalle siis jo perjantainakin, jos niin haluat.

ML_ETZ

Storm Lantern Meeting 28.-30.9.2018

We have been organazing Storm Lantern Meeting for MZ-riders seven times. It´s an autumn meeting and we have got about 20-30 visitors.

Storm Lanter Meeting is a romantic, nature-oriented, open air happening for MZ enthusiastics in the end of september. You can hire small cottages in the middle of Finland in Sysmä village (about 200km from Helsinki). Naturally we had a sauna and swimming in a ice cold lake!

In Finland it´s very common hapit to sit around the campfire, have a good dialog about MZ´s and grill sausages. Of corse take some beer….. Please, come!

Book your own accommodation https://www.campingsysma.fi/en/

More information, contact: lehtotim@gmail.com

ML_rakennelma

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s