31. Kansainväliset MZ-tapaamisajo Ukaalla 16.-18.6.2023

Suomen MZ-ajajien 31 kansainvälinen Tapaamisajo 16.-18.6. 2023 Tampereen Ukaankylässä

 • Osoite on: Teiskon kirkkotie 1147, 34260 Terälahti
 • Osallistumismaksu 50€, johon sisältyy: perjantaina keitto, lauantaina aamiainen ja lounas, sunnuntaina aamiainen. Lisäksi: tarra, telttapaikka sekä perjantaina ja lauantaina sauna ja palju.
 • Tämän lisäksi tapaamme iloista MZ-porukkaa kauniissa Pohjois-Hämäläisessä historiallisessa miljöössä.
 • Järjestää: Veljekset Järvenpää. Yhteyshenkilöt: Mika p, 0500 637 013 ja Rape 0500 637 668
  • Lisäksi 17.6.2023 klo 10.00 on Ukaan Pienen MZ-museon avajaiset.
Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”31. Kansainväliset MZ-tapaamisajo Ukaalla 16.-18.6.2023

 1. greiner-hupp@freenet.de

  .fr-emoticon.fr-emoticon-img { background-repeat: no-repeat !important; font-size: inherit; height: 1em; width: 1em; min-height: 20px; min-width: 20px; display: inline-block; margin: -0.1em 0.1em 0.1em; line-height: 1; vertical-align: middle; } .fr-emoticon { font-weight: normal; font-family: ”Apple Color Emoji”,”Segoe UI Emoji”,”NotoColorEmoji”,”Segoe UI Symbol”,”Android Emoji”,”EmojiSymbols”; display: inline; line-height: 0; } Hallo,Ist das Treffen an dieser Stelle?Hei,Onko kokous tässä paikassa?Tervehdys, Henry

 2. greiner-hupp@freenet.de

  .fr-emoticon.fr-emoticon-img { background-repeat: no-repeat !important; font-size: inherit; height: 1em; width: 1em; min-height: 20px; min-width: 20px; display: inline-block; margin: -0.1em 0.1em 0.1em; line-height: 1; vertical-align: middle; } .fr-emoticon { font-weight: normal; font-family: ”Apple Color Emoji”,”Segoe UI Emoji”,”NotoColorEmoji”,”Segoe UI Symbol”,”Android Emoji”,”EmojiSymbols”; display: inline; line-height: 0; } Hallo, Danke für die Nachricht.Das Datum passt gut zu unserer Reiseplanung.Wir freuen uns auf ein Wiedersehen nach 2011 und 2013. Grüße, Sabine und Henry . Hei, kiitos viestistä.Päivämäärä sopii hyvin matkasuunnitelmiimme.Odotamme innolla, että näemme teidät jälleen vuoden 2011 ja 2013 jälkeen. Tervehdys, Sabine ja Henry

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s