Mitsi on aikamoinen kuormajuhta! Ja DDR suojelee kansalaisiaan..

Monet kaverini ovat ihmetelleet näitä minun reissukuviani – miten ihmeessä tällaiseen pieneet moottoripyörään voi mahtua niin paljon tavaraa? Ja missä sä mahduit oikein istumaan? TÄH – istuiko Arjakin vielä kyydissä? Mutta näin se vain on, pakkaamisen taito ei ole kiinni pyörän koosta (mutta älykkyys voi ollakin). Tietysti Mitsi-pakkaamisen perusfilosofia on pakata kaikki kamat tukeviin  ”Honekker”-sivutelineisiin. Tässä TS 250!1:ssä niitä ei vielä ollut.

ssä kesällä 1982Oi niitä aikoja! Itä-Saksassa oli niin turvallista ajella autobaanoja pitkin: liikennettä oli vähän, autot eivät ajaneet=kulkeneet yli satasta, miliisi valvoi koko ajan liikennettä ja olivat joka paikassa – ja kansanarmeija sinetöi turvallisuuden tunteen seuraavanlaisilla tienvarsimainoksilla:

ssäKyllä oli Arjalla turvallinen olo vuonna 1982. Ajatelkaa jos Suomen armeija käyttäisi samanlaisia tiervarsimainoksia: Meijän Suomi – me suojelemme teitä! Oisko muuten mojova olo?

Yksi kommentti artikkeliin ”Mitsi on aikamoinen kuormajuhta! Ja DDR suojelee kansalaisiaan..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s