Myrskylyhtyajot Hangasjärven kämpällä 26.-27.9.2009

Katso lehti_ilmoitus tapahtumasta. Siellä myös kartta!

Kuvia Myrskylyhtyajoista vuodelta 2004 TÄÄLLÄ!

Kuva16

Tervetuloa nyt jo 6. kertaa tähän omaperäiseen ja erilaiseen kokoontumisajoon. Paikka on piskuisen hiekkatien takana keskellä metsämaisemaa sijaitseva Hangasjärven Kämppä. Paikan rauhallinen tunnelma ja miljöö ovat saaneet osanottajilta paljon kiitosta. Tämä tapahtuma on varmaankin pikkaisen fiksumpi versio MP 69:n Pystymetsästä.

Majoitustiloja on seuraavasti: neljä erillistä majoitushuonetta, joihin kuhunkin mahtuu kuusi ihmistä. Isossa tuvassa voi yöpyä myös lattialla. Ota varulta telttapatja mukaan ja tietysti makuupussi ilman muuta. Kämpän piha-alueella on myös laavu, jossa voi yöpyä taivasalla. Myös oman teltan voi pystyttää piha-alueelle.

Kuva14Muista ottaa oma MYRSKYLYHTY mukaan. Ne sytytetään juhlallisesti kello 19.oo. Sitä ennen on mahdollisuus käydä saunassa – naiset aloittavat ja miehet MZ-ladyjen jälkeen. Tähän kokoontumiseen voi todellakin ottaa vaimon mukaan! Heitä on ollut paljon (3-5).

Keittelemme pitkin päivää pannukahvia. Iltapäivällä on tarjolla kuulua MZ-soppaa ja leipää. Illalla nuotiolla tai tuvan isossa takassa voi paistella makkaraa, joita toivomme teidän itse ottavan mukaan. Aamulla on tietysti aamupala.

Tervetuloa! Osanottomaksu on vain 15€.

Kuvia Myrskylyhtyajoista vuodelta 2004 TÄÄLLÄ!

mz_viesti1

mz_viesti2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s