MZ-RIDERS ”STORM LANTERN MEETING” 26.-27.9.2009 / Myrskylyhtyajot Hangasjärven kämpällä

Read more about Finnish MZ-riders from HERE!

gelande_lanter

I have been organazing Storm Lantern Meeting for MZ-riders six times. It´s an autumn meeting and we have got yearly about 20 visitors. This autumn has been warm and sonny, and we have got some hundreds kilometers on MZ´s.

 

MZ_etz_sidecarStorm Lanter Meeting is a romantic, nature-oriented, open air happening for MZ enthusiastics in the end of September. Just hires a huge cottage in the middle of  fores without electricity, internet-connection or central heating. Naturally we had a sauna and swimming  in a ice cold lake!

In Finland it´s very common hapit to sit around the campfire, have a good dialog about MZ´s and grill sausages. Of corse take some beer….. Please, come to see yourself!

gelandesportJo kuudennen kerran…..kolme kertaa peräkkäin (04,05 ja 06) Hangasjärvellä, sitten vaihteeksi Pieksämäellä 2007  ja Leppälahdessa 2008. Tänä vuonna oli aika palata juurille. Kuin kotiinsa olisi tullut! Hangasjärven leirimaja on hieno paikka, vaikka nykyisin Jyväskylän kaupungin omistuksessa oleva kämppä onkin vain kohtalaisessa kunnossa.

Sain tänä vuonna kaverikseni Arja-vaimon järjestämään tämän tapahtuman, ja hänestä oli tavattoman suuri apu kaikessa. Kiitos Arja (Arjalla on tätä kirjoittaessani nimipäivä). Myrskylyhdyn järjestäminen on kuitenkin aika kova homma, ja joka vuosi ajattelee, että tämä on viimeinen kerta.

Silti teemana myrskylyhty on aivan mainio. Tälläkin kertaa meillä oli mahdottoman paljon lyhtyjä, jotka sytytettiin aikataulun mukaan kello 19. Jotenkin tuo mystinen valaisin luo iltaan upean tunnelman – ja koska kämpällä ei ole sähkövaloja, tarvitaan niitä myös valolähteinä.

Kalusto oli taas mielenkiintoinen, ja Juhani Vähä-Mattilan vähän ajettu Kanuni Fun herätti meissä suurta ihailua. Alle 10000 km ajettu kaunokainen! Oli siellä Geländesporttikin ja yksi Jawa. Osanottajia oli päiväkävijät laskettuna 21, eli hieman vähemmän kuin aikaisemmin. Joten soppa ei loppunut eikä porokahvikaan.

Sunnuntai-aamu on ihmeellinen: aamupalan jälkeen piha tyhjenee vauhdilla ja puoleen päivään mennessä paikalla leijuu vain makea kaksitahtisten savu. Kiitos kaikille, meillä järjestäjillä oli mukavaa….kuten varmaan kaikilla paikalle tulleilla.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Yksi kommentti artikkeliin ”MZ-RIDERS ”STORM LANTERN MEETING” 26.-27.9.2009 / Myrskylyhtyajot Hangasjärven kämpällä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s