MZ mainos vuodelta 1978

Tämä mainos oli MP-lehdessä numero 5/1978. Bensow oli päättänyt maahantuoda vielä yhden erän Mitsejä, tällä kertaa mallia TS 250/1 eli sitä viisivaihteista sinitankkista. Piikin Mitsiä oli varmasti varastossa jo aikaisemmasta maahantuontierästä.

Minulla oli vuonna -78 punatankkinen nelivaihteinen 250 kuutioinen, ja mieli teki tällaista. Opiskelijan tuloilla ei vain ollut mitään mahdollisuutta sijoittaa 6200 markkaa uuteen moottoripyörään. Onneksi. Sillä vuonna 1981 oli tällainen vähän ajettu viisivaihteinen myynnissä Vihtavuoressa, ja sain ostettua sen 2500 markalla. Hinta oli siis tippunut 60%!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s