DDR-TAVARAA TARJOLLA!

Virtasen Keijo laittoi mielenkiintoisen viestin:

”Tässä soitteli yksi Pohjois-Kymenlaakson moottoriratsastaja ja kertoi saaneensa Suuren laatikollisen DDR:n käyttöposliinia, lautasia, kulhoja, kuppeja. Niitä saavat hakea tarvitsevat, ja kustannukset ovat mitä Kausalassa käymiseen menee.

040 5203825 Esko, Kausala

Lisäksi on DDR-valmiste, Trabant-merkkinen äänittävä, toistava radiovastaanaotin-c-kasettisoitin, ja kuten nimi ilmaisee, laite on täysin toimiva. Tämä vain johonkin asiayhteyteen sopivaan ajoneuvoon liitettäväksi.”  Tartu tilaisuuteen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s